De big trip is in aantocht!
Door: Patty
Blijf op de hoogte en volg Patty
14 September 2011 | Nederland, Nunspeet
Zoals de meesten van jullie weten vertrek ik over 2,5 week weer voor langere tijd uit Nederland! Dit keer voor een wereldreis!
Het reisschema ziet er als volgt uit:
- vliegreis Dusseldorf-St.Petersburg
- 4 dagen St.Petersburg
- nachttrein naar Moskou
- 3 dagen Moskou
- aan boord gaan van de Transsiberie-Express
- 4 dagen en nachten leven in de trein, totdat we aankomen in Irkutsk (Siberie)
- Uitstapje naar Lystvianka aan het Baikalmeer, en Irkutsk verkennen
- weer de transsiberie-express in, dit keer 1,5 dag, tot in Ulan Batar, de hoofdstad van Mongolie
- uitstapje naar een traditioneel gerkamp, verkennen Ulan Batar
- weer de trein in voor de laatste 1,5 dag tot Peking!
- Peking verkennen
- trein naar Da Nang
- Da Nang en omgeving verkennen
- trein naar Ho Chi Minh City
- Ho Chi Minh City en omgeving bekijken
- vlucht Ho Chi Minh City-Darwin (australie)
- Darwin en omgeving bezoeken
- vlucht Darwin-Cairns
- Cairns en omgeving (cape tribulation en great barrier reef) bekjken
- Cairns-Sydney per bus met verschillende tussenstops om de mooie omgeving te zien!
- Oud en Nieuw vieren in Sydney!
- Vlucht Sydney-Christchurch (Nieuw Zeeland)
- Christchurch-Auckland per bus, met vele tussenstops van enkele dagen
En misschien nog een bezoekje aan Fiji na die tijd! Een flink reisschema dus, en dat allemaal in ongeveer 4 maanden! Gaat een drukke tijd worden dus, maar ook een leuke en leerzame hoop ik!
De benodigde inentingen (minder dan ik dacht gelukkig haha!) zijn inmiddels gehaald, met als gevolg een enorm stijve arm en een flinke koorts. Fijn;-) Maargoed, dat zal morgen wel weer beter gaan!
In de komende 2,5 week nog even de laatste dingetjes kopen, backpack en daypack inpakken en dergelijke. En natuurlijk iedereen nog even proberen te zien!
Tijdens mijn reis zal ik jullie waar mogelijk (lees: waar ik internet heb) op de hoogte houden van mijn avonturen en jullie natuurlijk jaloers maken met mijn mooie foto's haha! Ik hoop dat jullie me allemaal blijven volgen! En reacties zijn natuurlijk altijd welkom - vind ik erg leuk om te lezen!
Tot het eerste berichtje op reis (dat zal in St.Petersburg of Moskou worden!)
Patty
Hi everyone!
As most of you probably know, in a few weeks I'll leave Holland again for some months. This time I'll make a trip around the world! Or actually a trip around the half world haha;-)I'll start in St.Petersburg, then go by train to Moscow, from there take the Transsiberian railway to Beijing (with stops at Lake Baikal and in Ulan Batar in Mongolia), then travel China, Vietnam, Australia and last but not least New Zealand! A and I might go to the Fiji islands as well;-)
During the trip I'll keep you all updated by writing this blog! I'm not sure yet whether I'll write this blog in English too, because my English is not so good haha! No, mostly because I always write lots and lots in Dutch and I might not always have the time to write the same in English.. But I'm thinking of updating you just shortly, so just write the main things in English, and if you want to read more details you should learn Dutch haha! I hope you will all folllow me during this big trip and you can write whatever you want at 'reacties' (I love to get feedback so please write something haha!!!:P)
My next blog will be probably in St.Petersburg of in Moscow! The last weeks in Holland I'll use to buy the last things for the trip, pack my bags and of course to see my friends!
Greetings,
Patty
14 September 2011 - 20:11
Heline:
hey meid wat leuk :D
ga je alleen of samen met iemand ?
in iedergeval veel plezier en geniet ervan, ik hou de boel in de gaten ;)
groetjes Heline en Jolanda ;) -
14 September 2011 - 20:36
Erik Jan:
Superreis! Veel genieten, mooie dingen zien, mensen ontmoeten, beleven en meemaken. Maar vooral: weinig aan NL denken en alles tot in je poriën ervaren! Enjoy. -
14 September 2011 - 20:53
Ronald:
Aftellen maar en ja ik ga jouw reisverslagen natuurlijk weer volgen. Nogmaals veel plezier gewenst. -
14 September 2011 - 21:33
Sarah Ermerins:
Wow, superleuk meis!! Heeel erg veel plezier! :D X -
15 September 2011 - 15:48
Wendy:
Drukdrukdruk, maar erg leuk druk! We moeten nog even kijken waar/wanneer ik op bezoek kan komen!:P xxx -
19 September 2011 - 15:25
Jennever:
Lieve Patty,
Ik wens je heel veel plezier,
over de hele wereld!
kom alsjeblieft veilig en heel thuis!
Hoe ga ik het toch uit houden zonder jou??
We spreken snel af zodra je weer terug komt... Ga nu al beginnen met aftellen!!
Heel Veel Liefs En Heel Veel Kusjes Van Je Bijna EX COLLEGA (L)(L)(L) -
19 September 2011 - 17:33
Arja:
Dat wordt een hele reis, leuk en spannend, we gaan je natuurlijk weer volgen.
Groetjes Arja x -
23 September 2011 - 10:15
Romy:
Heee Pat!!!
Waaaaoow wat gaaf!!! Ik wist dat je een wereldreis wilde maken, maar niet dat je al bijna ging! En het programma ziet er heel interessant (en wel druk) uit! Spannend! Ga je samen met Wen?
Heeeel veel plezier en goede reis! Gauw weer afspreken na jullie reis, ben nu al benieuwd naar de verhalen en foto's..
xxx Romy