Aangekomen in Peking - Reisverslag uit Beijing, China van Patty Man - WaarBenJij.nu Aangekomen in Peking - Reisverslag uit Beijing, China van Patty Man - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Peking

Door: Patty

Blijf op de hoogte en volg Patty

21 Oktober 2011 | China, Beijing

Hallo!!

Kort berichtje hier om jullie te laten weten dat ik goed ben aangekomen in Peking! Ontvang alleen maar een of ander vaag onbeveiligd netwerk in mijn guesthouse, die steeds wegvalt, en waarvan ik ook niet weet hoe veilig hij is, dus ik hoop eigenlijk dat mijn hostel, waarin ik vanaf maandag slaap, een betere verbinding heeft, zodat ik jullie daar een langer bericht kan sturen over het tweede deel van Mongolie en het laatste deel van de treinreis. En dat ik foto's kan uploaden. Voor nu houd ik het hierbij. Ik ga zo lekker douchen, kijken of ik hier ergens wat te eten kan krijgen, en dan waarschijnlijk op tijd slapen. Tot het volgende bericht!

Liefs, Patty

Hi guys,

Just a short message today to let you know that I arrived in Beijing! In this guesthouse there's no proper internet connection, so I hope I can write you a longer message from monday on, when I'll change to a hostel... For now just this. I'm going to take a shower, to search something where I can eat, and then probably going to sleep early!

Love, Patty

• 21 Oktober 2011 - 19:15

Ronald:

Nou eet smakelijk dan

• 22 Oktober 2011 - 11:49

Karin:

Hoi Patty,

Wat een reis maak jij zeg. Echt gaaf man! Leuk om allemaal mee te maken, en overal ervaring op te doen. Hoop dat je veel foto's maakt, dan kunnen we die samen een keertje bekijken.
    Hopelijk kom je hier ook iemand tegen, met wie je kunt gaan reizen. Of een leuke jongen, zou ook niet verkeerd zijn haha!
    Ohja, ook nog de groetjes namens je ouders (die kwam ik tegen op het dorp).

Succes en ik wacht je volgende mailtje weer af!

Liefs Karin

• 22 Oktober 2011 - 11:55

Karin:

Ohja waar ik ook erg om moest lachen ,is die muis, die in je tas zat! Haha, gelukkig nog in je tas en niet bij je in bed! Bah!!