Spannend!!
Door: Patty
Blijf op de hoogte en volg Patty
04 Februari 2009 | Nederland, Nunspeet
Nog even een berichtje van mij zo net voor vertrek. Overmorgen is de grote dag dat ik Nederland voor 5 (of misschien wel meer!..) maanden achter mij ga laten! Ik heb er echt heel veel zin in, hoewel ik het nu toch ook wel een beetje spannend begin te vinden. Gelukkig zijn paps en mams er nog 2 weekjes bij en tegen de tijd dat zij weer weggaan hoop ik al een heleboel nieuwe, leuke mensen te kennen!! De laatste 2 weken waren erg druk, maar ook heel erg gezellig!! Veel vrienden- en familiebezoekjes, zoals verjaardagen, dagje Maastricht met Christa, uit eten met Wendy en Romy en wat drinken met Zorka en Wendy! Was superleuk allemaal! Ga jullie zeker missen! Vandaag voor het laatst gewerkt en afscheid genomen van al mijn lieve collega's. Vanavond nog voor de laatste keer tennissen en morgen dan mijn koffer inpakken. Tsja dat wilde ik eigenlijk al gedaan hebben maar jullie kennen me en snappen al dat ik het natuurlijk toch weer tot de laatste dag heb laten liggen;). Zometeen maar vast wat uitzoeken en dan morgen alles in de koffer zien te krijgen. Ik zie er als een berg tegenop, want hoe krijg ik in vredesnaam al mijn kleren en spullen voor een half jaar in één koffer??!!
Vrijdagochtend vertrekken we hier al vroeg met de auto richting Dusseldorf, vanaf waar we rond 13h met Aegean naar Athene vliegen. Daar blijven we een nachtje/dagje in Piraeus (haven) waarvandaan we dan zaterdagavond 21h de boot naar Heraklion nemen. Die reis duurt 8,5 uur maar gelukkig hebben we een hut, dus als het niet te hard waait kunnen we lekker slapen en als we dan wakker worden zijn we op Kreta! Die dag blijven we nog in Heraklion, de hoofdstad, en op maandag hopen we dan aan te komen in Rethymno!!
Zodra ik daar ben, en internet op me laptop heb, zal ik weer een stukje schrijven en mijn complete adres enz doorgeven. Voor nu houd ik het hierbij.. Het ga jullie goed en ik zie jullie wel weer (in Griekenland of als ik terug ben in Nederland)!
Als laatste wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn 1e berichtje. Wen, ik heb nu al zin in 23 april, de dag dat je op vakantie komt! Leanne, natuuuuuurlijk kan jij mee in Wendy's koffer;) En Ilke, vanzelfsprekend ga ik er vanuit dat jullie kampioen worden en we volgend jaar hoofdklasse kunnen tennissen! Jullie kunnen het! Zet hem op!! Hans hopelijk vond je de douchegel ook lekker ruiken? (moet haast wel, want ik had hem uitgezocht en ik heb natuurlijk een zeer goede smaak hahaha!)
Patty!
04 Februari 2009 - 15:21
Edwin:
Succes.
Wat betreft die kleren voor 6 maanden. Jammer maar dat gaat niet lukken. Daar heb ik ervaring in. Al weer een tijdje terug, maar toch. Maar gelukkig hebben ze daar ook wasserettes.
Varen de ferries al weer? Ik hoorde maandag iets over boze boeren en blokkades.
Veel plezier in Griekenland -
04 Februari 2009 - 18:55
Zorka:
Heey Patty!
Ik wens je nog een keer heel veel succes! En misschien zien we elkaar wel op Zakynthos! Een vriend van me gaat er trouwens deze zomer ook heen. Succes met pakken, goed douwen en erop zitten misschien lukt het dan wel en dan nog een beetje bij je ouders verdelen;) Ook succes en veel plezier met de reis en dan horen we het wel als je aankomt!
Kalo taksidi!
xxxxxxx -
05 Februari 2009 - 11:25
Anne:
Hee Patty!
Leuk dat je alles bij gaat proberen te houden, ik blijf je zeker volgen! En ik ben wel van plan om deze zomer nog naar Griekenland af te reizen (wat is een zomervakantie zonder Griekenland?!), dus wie weet dat er nog iets te regelen valt dan!
Voor nu wens ik je iig heeel veel plezier, maar dat komt vast goed :-)
filakia,Anne -
05 Februari 2009 - 13:23
Arja:
Hoi patty,
Bijna zover je vertrek voor 5 maanden naar Kreta!
Spannend natuurlijk maar wel leuk en leerzaam.
Een hele fijne tijd daar aan het weer zal het vast niet liggen.
We zullen je blijven volgen op deze site en als we in juli op Zakyntos zijn en jij daar werkt komen we je zeker opzoeken.
Een goede reis morgen ook voor je ouders natuurlijk doe ze de groeten van ons.
Groetjes en liefs,
Ronald en arja -
05 Februari 2009 - 14:22
Mary:
Veel plezier!! Nou goed, ik hoor wel weer hoe alles gegaan is;) -
05 Februari 2009 - 17:09
Wendy:
Reispilletjes niet vergeten hè;) -
06 Februari 2009 - 08:33
Wim:
Patty,
Ik hoop dat de reis goed is verl;open en dat je een leuke kamer/apartement hebt dat naar je zin is. Ik weet niet of je daar meteen aan de slag moet, zo ja veel succes, zo nee dan eerst maar eens de omgeving verkennen en nog even vakantie vieren.Heel veel plezier, doe de groeten aan je ouders van ons allemaal en jij ongelovelijk veel plezier daar in griekenland. Ik zal jou blijven volgen via dit weblog en natuurlijk via hyves!! En Hans ruikt erg lekker hoor. Groetjes en een dikke knuffel Wim -
07 Februari 2009 - 10:50
Ilke:
Hoi Patty, Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en dat je kamer/appartement datgene is wat je ervan verwachtte. Hopelijk heeft het niet te veel gewaaid tijdens jullie bootreis.
Is het daar nog steeds zo lekker warem zoals je afgelopen vertelde? Ga je zeker missen tijdens de training (hoewel we hebben je goed ingemaakt laatste keer) en natuurlijk tijdens de competitie, maar we houden je op de hoogte.
Onwijs fijne tijd daar en we spreken elkaar .
Ilke -
08 Februari 2009 - 12:57
Ilse:
Zo dus je bent gearriveerd. Heel veel succes met je eerste dagen daar. Hier is het vandaag in ieder geval lekker weer.
Groetjes
08 Februari 2009 - 19:05
Ronald:
Hoi, goeie reis gehad? Het is bij jou vast beter weer dan hier (natte sneeuw). Ik hoop dat je appartement daar naar je zin is. Groetjes aan je ouders en tot schrijfs.