Foto's - Reisverslag uit Rethimnon, Griekenland van Patty Man - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Rethimnon, Griekenland van Patty Man - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Patty

Blijf op de hoogte en volg Patty

14 Maart 2009 | Griekenland, Rethimnon

Hallo!!

Alleen ff een berichtje hier om te zeggen dat het weer goed met me gaat:). Dus maak jullie geen zorgen!;) Ik hoest alleen nog wat maar verder voel ik me prima! Het goede weer hier van de afgelopen week heeft daar vast aan bijgedragen want het was elke dag rond de 20 graden en zonnig! Worden jullie al jaloers? Haha!
Verder is Christa hier op vakantie en dat is natuurlijk erg gezellig! Elke dag lekker uit eten en wat drinken in een van de lounge-cafes hier bij het strand! Natuurlijk heb ik ook nog huiswerk te doen en volg ik colleges dus het is wel even heel erg druk en ik kom niet echt aan me scriptie toe, maar daar ga ik hard mee aan het werk zodra ik over 2 weken weer alleen ben, dan heb ik tijd genoeg want dan is het ook bijna paasvakantie en dat betekent hier 2 weken vrij!! I LOVE GREECE!;)
Ik zal nog even wat foto's bij dit berichtje plaatsen van het carnaval en verder houd ik het hierbij voor nu.

Wolbert ik heb niks meegekregen van rellen ofzo.. En hier is alles rustig, dus ik zit hier iig prima!
Pap en mam, het Saharazand heb ik wel gezien, het zicht was hier 1 dag maar 200 meter ofzo en je zag dus de bergen ook helemaal niet, heel gek!
En o ja Ronald, ik heb ook op een terrasje gezeten van de ijssalon hier, maar dan zonder jas;)

Tot mails maar weer!!
Liefs mij

• 16 Maart 2009 - 15:27

Paps En Mams:

Hoi Patty.
    Dat ziet er gezellig uit, dat carnaval in Rethymnon. Jammer genoeg waren we toen net terug. Ik begreep wel van je dat het toen erg koud was, dat zie je niet aan de foto's. Patsos ziet er ook leuk uit. misschien kunnen we daar in mei wel naar toe met elkaar. Die laatste foto's, waar jullie op een terrasje in de zon zitten, laat ik maar even voor wat ze zijn. Die tijd krijgen we hier in Nunspeet hoop ik ook nog wel. In Nerderland beginnen de berkenbomen uit te lopen, de zaadjes vliegen weer overla rond. Ook in m'n neus dus, ergi: ik heb weer lekker veel last van hooikoorts. Er schijnt een goede remedie te zijn, en die heet Kreta. Vandaag over acht weken komen we er weer aan (joepie). Veel plezier de komende weken en probeer ook nog wat studiepunten te scoren tussendoor.
    XX paps, mams.

• 18 Maart 2009 - 15:02

Wim:

Hoi Patty,

Fijn dat het weer goed met je gaat, zo'n verkoudheid is ook niks.Leuke foto's zo te zien heb je het daar lekker naar je zin en dan die temperatuur, ja we zijn hier echt jaloers al wordt het weer hier nu wel lenteachtig. Verder niet veel nieuws te vertellen. Dat komt de volgende keer wel weer. Groetjes Wim

• 21 Maart 2009 - 18:27

Ronald:

Hmmm 20 graden, dat is beter. Maar vandaag was het ook hier in Nederland heerlijk lente weer. Dus voor het eerst dit jaar lekker in de tuin gewerkt en ja zonder jas in het zonnetje gezeten. Groetjes